Indbagt svampesuppe med rejer - 2 pers.

 

150 g forskellige svampe f.eks. østershatte, portobellosvampe og rå kantareller
1/2 fed hvidløg
1 spsk frisk salvie
1/2 tsk havsalt
1/2 knivspids hvid peber
1 1/2 dl piskefløde 38%
oksebouillonterning
1/2 tsk citronsaft
1 plade butterdej
50 g fjordrejer

Pensling:
1/2 stk æg

Svampe, hvidløg og salvie sauteres i en gryde. Tilsæt salt og peber. Hæld fløde ovenpå samt bouillon. Kog op og hæld citronsaft i. Rul butterdejen ud og skær en cirkel lidt større end en suppeskål. Læg fjordrejer i en ovnfast suppeskål. Hæld suppen over. Pensl skålens sider med æg og læg butterdejslåget over. Bag suppen i ovnen i 13 min. på 180°C.
Servér suppen og skær dej fra, som kan bruges som tilbehør.

Herefter fik vi mørbradbøf med hvidløgssmør, bagte kartofler og grønsager.