Gaver i stof.

 

Forskellige stof

Sløjfer

Gavekort

 

Den ternede gave er bundet i en knude. Pakken med guldstjerner har stoffet samlet øverst og det er bundet med en matchende sløjfe.

 

Billede

 

Julegaveposer.

 

Kraftigt julepapir

Bog

Lim

”Englehud” – tape

Silkebånd eller gardinsnor

 

Start med et stort stykke julepapir, der klippes således: Længden af papiret skal være ca. 2 cm længere end bogens omkreds på tværs. Bredden af papiret skal være længden af bogen + 2 gange tykkelsen. Fold den øverste kan ca. 3 cm ned og lim fast. De 2 sider foldes ind om bogen, og der sættes et stykke ”englehud”-tape fra top til bund, midt bag. Nu laves bunden: Den øverste kant foldes ned, så der kommer en skarp kant og hjørnerne foldes ind. Den nederste kant foldes ind ligeledes med en skarp kant, der sættes tape over. Bogen tages ud. Der laves huller til bånd i den øverste kant og et stykke silkebånd eller gardinsnor trækkes igennem som hanke. Bind knuder på hankenes ender.

 

Billede

 

Gaver i brunt papir.

 

brunt papir

groft snor

olivenkvist

1 tørret rose

 

Pakket ind i brunt papir og pyntet med en olivenkvist og en tørret hvid rose vil din gave garanteret skille sig ud i mængden.

 

Billede

 

Gaver i avispapir.

 

Aviser evt. japanske, korianske o. lign. + smalt grønt bånd

Nostalgisk papir + bastbånd

Silkepapir + silkebånd

Irmapose + hvidt silkebånd

 

Aviser af enhver art er dekorative til gaveindpakning. Velassorterede kiosker har aviser fra hele verden, vælg evt. koreansk, japansk og bind et tyndt bånd omkring. Silkepapir rynkes foroven og bindes med en stor sløjfe.

 

Billede

 

Kager som pakkekort.

 

Darwi-ler

Brun hobbylak eller plakatfarve

Hvid maling eller glasur

 

”Peberkagerne” er lavet af Darwi-ler, der ikke skal brændes blot lufttørres. Rul leret ud og skær figurerne ud med kniv eller kageforme. Lav hul til silkebånd og lad figuren tørre. Mal med brun hobbylak eller plakatfarve og lad det tørre. Dekoreres med hvid maling eller glasur.

 

Billede

 

Hurtige pakkekort.

 

Rødt karton

Julestof eller gavepapir

Lim

Hullemaskine

 

Klip et lille dobbelt pakkekort af ca. 4 x 8 cm rødt karton. Klip et motiv ud af noget julestof eller julepapir og lim det på kortets ene side. Fold kortet og lav hul med en hullemaskine.

 

Billede

 

Tilbage