Grillet lammekølle med grillede grønsager på spyd og pebersauce.

 

1 lammekølle

Grillkrydderier

alufolie

Træpinde

Store champignon

Cherrytomater

Rødløg

1 peberost

Fløde

Evt. mælk

Evt. salt

 

Er lammekøllen frosset skal den optøes 1 døgn før den skal bruges. Drysses med grillkrydderi og pakkes i alufolie. Lægges på grillen hvor den vendes hvert kvarter og grilles ca. 1½ time.

Træspyd lægges i blød i vand og herpå sættes store stykker champignon, cherrytomater og store stykker rødløg skiftevis på pindene, de grilles ca. ½ time til de er gyldne.

1 peberost skæres i mindre stykker og smeltes i en gryde med fløde i smages evt. til med lidt salt og kan evt. fortyndes lidt med mælk. Serveres med nye kartofler, rødbeder og pickles.

 

Tilbage