Hagesmæk med kaniner.

 

Jeg lod fantasien løbe løbsk og lavede hagesmækken ud af rester, jeg forestillede mig 2 kaniner på en græsmark - lidt kuperet, og med en blå himmel - eller er det en stor sø, havet.....! For at blive i naturen syede jeg brune skråbånd på.

 

Materiale med kanin: Bomuldsgarn 1 ngl. bundfarve og ½ ngl. Kontrastfarve

Materiale uden kanin: Bomuld1 ngl.

Pinde: nr. 3

Strikkefasthed: 28 m og 38 p glat = 10 x 10 cm

 

 Diagram

 

Billede

 

Slå 64 m op på p nr. 3 med bundfarve og strik 2 cm ret. Skift til glatstrikning, men strik de første og de sidste 6 m ret på alle p gennem hele arb, de øvrige m glat. Strik 6 cm. Strik derefter diagrammet ind med kontrastfarve. Begynd med 6 ret, derefter 7 m glat, diagrammet og slut med 7 m glat og 6 m ret. Når arb måler 24 cm strikkes de 32 midterste m ret. Strik 2 cm. Luk nu de midterste m ret. Strik 2 cm. Luk nu de midterste 20 m af og strik hver side for sig, idet de første og sidste 6 m strikkes ret på alle p, de øvrige m glat. Strik 5 cm med denne inddeling, derefter 2 cm ret. Luf af. Strik den anden side mage til. Pres arb let. Sy 2 silkebånd i hagesmækken til bindebånd, eller sno 2 snore til bindebånd.

TIP: Da strikkede hagesmække bliver lidt tynde i det og ikke er så fandt jeg tisseunderlag med frotte på den ene side og gummi på den anden side, det klarer 60 grader i vaskemaskinen.

Tilbage