Asparges i kylling. (4 pers.)

 

2 store kyllingebryster med skind

8 grønne asparges

lidt hønsebouillon og mælk

2 æg

salt og peber

 

Pil inderfileten af hvert kyllingebryst og skær en lomme i hvert bryst fra en tykke ende. Kog aspargesene i lidt mælk og hønsebouillon, til de er møre. Tag aspargesene op og kog kogelagen ind til ca. 3 spsk. Kom underbrystet og afkølede asparges i en foodprocessor og hak det fint. Hæld den ligeledes afkølede kogelage i og passér denne fars gennem en fin sigte. Pisk æg og lidt salt og peber i og fyld farsen i en sprøjtepose eller plastpose med hul i hjørnet. Fyld farsen i brysterne og steg dem på en tør pande ca. 8 min. på hver side. begynd med skindsiden. Husk saften skal være klar og IKKE rød. Lad dem trække ca. 10 min. inden de skæres i skiver. Serveres med nye kartofler, grønne asparges og persille vendt i smeltet smør.

 

Tilbage