Grillet kalvelever med skorzonerrødder og fløde-pestosauce.

 

4 – 6 skiver kalvelever (ca. 1½ cm tykke)

Olie til pensling

Salt

Peber

Citronsaft

1 bdt. Skorzonerrødder

 

Fløde – pestosauce:

2 hakkede fed hvidløg

1 lille, finthakket løg

1 spsk. Olie

3 spsk. Rød pesto (link til opskriften)

¼ dl. Fløde

Salt

Peber

1 dl. Hakket bredbladet persille

 

Tilbehør:

Pasta

 

Kalvelever: Fjern hinderne på kanterne af leverskiverne. Dup dem tørre, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg skiverne på grillen i 3 – 4 min på hver side, eller til kødsaften pibler op (så er leveren rosastegt). Tag leveren af grillen og dryp lidt citronsaft over. Skorzonerrødder: Skræl skorzonerrødderne, skær dem evt. på langs hvis de er for tykke. Pensl dem med olie, krydr med salt og peber og steg dem på grillen i ca. 2 min på hver side. Fløde – pestosauce: Sautér hvidløg og løg i olien under omrøring i et par min. Tilsæt rød pesto (link til opskriften). Spæd lidt efter lidt med fløde og lad saucen småkoge i et par minutter. Smag til med salt og peber og vend persille i.

 

Tilbage