Bacontærte med skorzonerrødder. (4 personer)

 

1 pakke tærtedej

Fyld:

400 g baconterninger

250 g skorzonerrødder i snitter

½ grøn peberfrugt i terninger

100 g grofthakkede friske bønner

3 æg

3 dl. Fløde

2 tsk. Kartoffelmel eller maizenamel

1 lille revet løg

1 spsk. Hakket persille

Lidt timian

Salt

Peber

 

Tilbered dejen, som beskrevet på posen/pakken og læg den i en smurt tærteform med høje sider – brug evt. en springform. Rist baconet og fordel det i tærten sammen med skorzonerrødder, peberfrugt og bønner. Pisk æg, fløde og kartoffelmel/maizenamel sammen, rør løg, persille, timian, salt og peber i og hæld massen i formen. Bag tærten ved 220 grader i 25 – 35 min. Til fyldet er gyldent og fast. Giv en god salat hertil.

 

Tilbage