Aubergine

Skallen på auberginer er ret sej og de må derfor som oftest skrælles. Auberginer kan anvendes som garniture til både kød- og fiskeretter eller som selvstændig ret f.eks. farserede. De kan halveres eller skæres i skiver og lægges nogle min. I kogende vand med lidt citronsaft. Afdryppes og vendes i mel, salt og peber og steges på panden i smør eller margarine til de er brune og gennemstegte. Hakket persille brunes i lidt ekstra fedtstof. Lidt citronsaft tilsættes og alt hældes over de stegte auberginer, der serveres meget varme. Flødestuvede champignons og kold, kogt skinke kan spises til.

 

 

 

 

Auberginer til grill.

 

Spansk hakkebøf.

 

Kødsauce fra Somalia

 

Fyldte auberginer – græsk.

 

Moussaka

 

Aubergineforret.

 

Auberginer med tomater.

 

Ratatouille

 

Aubergine-lasagne med skinke.

 

Pipérade (Vegetarisk frokostret/Ratatouille)

 

Aubergine naturel

 

Farserede auberginer med champignon.

 

Auberginefad med champignon og tomat.

 
Græsk oksefad med ris  
Grillede aubergineruller med feta.  
Marineret aubergine med feta.  
Gratinerede auberginer med tomat  
Grønsagspande.  
Farserede auberginer – farseret med kød  
Auberginer i fad.  
Torskebøffer med ovnbagte grønsager.  
   
   
   
Tilbage