Julie og jeg var med mit firmas personaleforenings tur til Bon Bon Land. Vi startede ud tidligt lørdag d. 20. august kl. 7.30 med 81 hoveder fordelt i 2 busser.

Lige før Storebæltsbroen holdt vi ind og fik rundstykker, kage, kaffe og sodavand. Da vi fortsatte mod Næstved, begyndte vores bus at ryge voldsomt ud fra bagenden (motoren). Vi fløj ud med unger og det nærmeste, vi kunne nå. Det viste sig, at der ikke var mere vand på køleren. Den havde sprunget proppen af, så vi stod ca. en halv time i Næstved. Nogle så på mariehøns, mens andre fik i pendulfart med vandkander, fra en tankstation længere nede i byen til bussen. Da der igen var vand på køleren, tog vi mod til os og steg på bussen igen.

Vi ankom til Bon Bon Land. Vejret var dejligt, og vi var alle spændte. Vi spiste alle i Restaurant Co-baren. Maden var rigtig god, og der blev hele tiden fyldt rigtig godt op. Nu var det blevet rigtig varmt, og der var efterhånden mange folk. Julie var rigtig stolt, for hun og Marika (de er jævnaldrende, og altid sammen på vores ture med personaleforeningen) måtte selv prøve alle forlystelserne UDEN at have en voksen med -vildt!! Vi var 2 gange i Bæverrafting, det var rigtig skægt, den sidste gang stod vi ca. 45 min. i kø og svedte, men så fik vi også vandsprøjt for alle pengene.

Tiden gik alt for hurtigt og vi kørte hjemad ved 17-tiden. Vi fik så endnu en ufrivillig pause lige ved starten af Storebæltsbroen - køleren var varm igen! - men pyt! vi havde udsigt til den flotteste solnedgang over vandet. Samtidig var vi alle trætte og mætte af indtryk.

Vi landede i Vejle ca. kl. 21.30. Allan hentede os og det var først her Julie faldt i søvn.  Tilbage

Her får vi morgenmad - det var dejligt at få strækket benene.

Julie og bedste.

Julie spiste godt.

Her er vi strandet i Næstved.

Vejret var dejligt og snakken gik.

Der bliver kigget på motoren - der var mange gode forslag.

Så bliver der fyldt vand på.

................. og mere vand.

Endelig er vi fremme.

Så skal vi ha´ mad.

Vores redningsmand og hans datter.

Linda, Marika og Julie.

Uhhhhhhhhhh................. det kilder i maven.

Det er ligeså galt.

Skilpadden var Julie og Marika meget glade for.

Julie, Marika og jeg tog en tur på vandet.

Ole og datter tager en slapper og en snak med .....????

En dejlig solnedgang på Storebæltsbroen.